Selecteer een pagina

Afgelopen vrijdag organiseerden F-ACT Nederland en CCAF samen een webinar voor FACT medewerkers, om ervaringen uit te wisselen in deze tijd van corona. Voor dit webinar bestond grote belangstelling en er werd over veel actuele onderwerpen gesproken.

Aanstaande vrijdag 3 april zullen we dit webinar opnieuw organiseren van 13.00 tot 14.00 uur. In dit webinar zullen we gezamenlijk praten over jouw zorgen, waar je tegenaan loopt in de praktijk en welke goede ideeën/tips je hebt voor andere FACT collega’s. F-ACT Nederland verzendt de uitnodiging hiervoor. Er is plaats voor 100 personen. Het webinar gaat via ZOOM en je kunt deelnemen door onderstaande stappen te volgen.

Instructies overleg met ZOOM app:

  1. Download de zoom app (gratis via app store of playstore);
  2. Maak een account aan;
  3. Hierna verschijnt de mogelijkheid ‘join zoom meeting’;
  4. De inlogcode is https://zoom.us/j/5790712211;
  5. Zet de luidspreker aan bij gebruik smartphone wanneer je iets wilt zeggen en uit wanneer je op dat moment alleen luistert

De verslagen van de webinars worden ook op de website van het CCAF gepubliceerd.