Geachte dames en heren, beste collega’s,

Namens de European Assertive Outreach Foundation (EAOF) en de organiserende- en programmacommissies, is het ons een groot genoegen u uit te nodigen om deel te nemen aan de

4TH EUROPEAN CONFERENCE ON INTEGRATED CARE & ASSERTIVE OUTREACH

in Hamburg, Duitsland 2017!

Het belangrijkste thema van de vierde conferentie is LEARNING FROM EACH OTHER…

met als doel om oplossingen te ondersteunen door het organiseren van communicatie tussen clinici, onderzoekers, behandelaars, familieleden en betrokkenen uit verschillende landen en verschillende systemen voor de gezondheidszorg. Veel verenigingen, instellingen, clinici, wetenschappers, familieleden en betrokkenen hebben aangegeven deel te nemen aan deze conferentie. Wij verwachten dat de interactie tussen deze mensen uit vele verschillende landen een creatieve uitwisseling van idee├źn zal stimuleren.

Voor de rest van het artikel klik hier.