Selecteer een pagina

Jullie F-ACT team is voortdurend in ontwikkeling om goede op herstelgerichte zorg voor mensen met EPA te bieden en wil dat laten zien door het team te laten certificeren. Wat vraagt dit van jullie team en hoe kan je je daar het best op voorbereiden?

De Masterclass voor teams staat dit jaar gepland op vrijdag 3 december 2021.

We hopen uiteraard dat dit fysiek kan, maar anders zal dit een online bijeenkomst worden. In de masterclass voor teams geven we een doorkijk naar de ontwikkelingen, krijg je implementatie-adviezen op teamniveau, ga je zelf aan de slag, geven we bruikbare tips en beantwoorden we jullie vragen.

In de masterclass voor teams geven we bruikbare tips en beantwoorden we jullie vragen.

Datum:               Vrijdag 3 december 2021
Tijden:                10.00 – 14.00 uur
Aantal plaatsen: 30
Locatie:              Trimbos, Da Costakade 45 – 3521 VS Utrecht
Tarief:                € 99,- per deelnemer (vooraf te betalen)

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Charlotte Bal via c.bal@ccaf.nl