Selecteer een pagina

Praktische informatie HIC audit

 

Als je je aanmeldt voor een audit HIC is dit wat wij voor jullie gaan doen:

  1. Je krijgt van ons een e-mail ter bevestiging binnen 3 werkdagen
  2. De senior auditor checkt het aanmeldformulier en bekijkt of de aanmelding doorgezet kan worden
  3. We plannen een auditorenduo in om de audit op de afdeling uit te voeren. Dit auditorenduo zal drie data aanleveren in de door jullie gewenste periode waarin de audit zou kunnen plaatsvinden. Jullie kunnen dan uit deze drie data kiezen.
  4. Je ontvangt een mail met de auditovereenkomst en verdere informatie ter voorbereiding op de audit, uiterlijk 3 weken na de aanmelding
  5. Een lege achtergrondinformatielijst en een voorstel voor het programma worden uiterlijk uiterlijk 8 weken vóór de auditdatum aangeleverd door ons.
  6. Jullie leveren de ingevulde achtergrondinformatielijst en het ingevulde programma bij ons aan per mail, uiterlijk 3 weken voor de audit plaatsvindt
  7. De auditoren kunnen aan de slag en zullen zich gaan voorbereiden op het bezoek aan jullie afdeling!

Hoe vraag je een audit aan?

Je kunt je team aanmelden door het digitale aanmeldingsformulier in te vullen. Na deze aanmelding nemen we contact met je op voor de planning van de audit. Zes tot acht weken voor de audit krijg je de achtergrondinformatielijst behorende bij de betreffende schaal plus aanvullende informatie toegestuurd die het team ter voorbereiding op de audit moet invullen.