Selecteer een pagina

De Vrije Universiteit Amsterdam in samenwerking met het Amsterdam UMC en de Hogeschool Inholland doet momenteel onderzoek uit naar de effectiviteit van een stoppen-met-roken interventie. De interventie is specifiek ontwikkeld voor cliënten die zorg krijgen van een FACT-team.

De behandeling bestaat uit een combinatie van farmacotherapie, gedragsondersteuning, en lotgenotencontact. In September zijn de eerste FACT-teams van o.a. Pro Persona, GGZ inGeest, GGZ Delfland en Mondriaan door het onderzoeksteam getraind en van start gegaan. In Januari/februari 2023 gaat de tweede ronde FACT-teams van start.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste FACT-teams die willen deelnemen aan deze studie!

Interesse? Neem contact op met Müge Küçükaksu (E: m.kucukaksu@vu.nl , T: 0610819511) of bekijk de website: http://kismetstudie.nl/ .

VU onderzoeksteam: Müge Küçükaksu MSc, Lola Jansen MSc, Sanne Helmig MSc, Dr. Trynke Hoekstra, Dr. Marcel Adriaanse & Prof. dr. Berno van Meijel